Τμήμα Πωλήσεων

Η επιλογή του σωστού μοντέλου ŠKODA

Εταιρικές Πωλήσεις

Εταιρικές Πωλήσεις

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εταιρικών πωλήσεων

Τα οχήματα ŠKODA αποδεδειγμένα χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα του VW group, ενώ προσφέρουν ιδιαίτερα χαμηλό συνολικό κόστος χρήσης - χαμηλές καταναλώσεις, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, τετραετή εγγύηση, χαμηλό κόστος συντήρησης.

Το τμήμα εταιρικών πωλήσεων της Synergy Α.Ε., προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε εταιρείες σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις ŠKODA τόσο σε ό,τι αφορά στα αυτοκίνητα όσο και στις χρηματοδότησης, μίσθωσης ή leasing και στα φορολογικά πλεονεκτήματα αυτών, συμβάλλοντας ενεργά στη διαδικασία επιλογής, αγοράς και συντήρησης του στόλου σας.

Επίσης η εξειδικευμένη φροντίδα που παρέχει η Synergy Α.Ε. στον κάθε χρήστη και στο εταιρικό όχημα σε επίπεδο after sales σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών από το πιο έμπειρο και αρτιότερα καταρτισμένο προσωπικό.

Η ομάδα εταιρικών πωλήσεων της Synergy Α.Ε. διαθέτει τις ιδανικές λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση του εταιρικού σας στόλου ανεξαρτήτως όγκου. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων για να μάθετε περισσότερα για την πολιτική των εταιρικών πωλήσεων καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Share this Post: